Home‎ > ‎Over SPP‎ > ‎

BeleidBeleidBeleid

Stichting Pensioenfonds Pon voert de pensioenregelingen uit van de werknemers van Pon Holdings B.V. en haar verbonden ondernemingen. Stichting Pensioenfonds Pon bestaat uit vier ringen met elk een eigen pensioenregeling 
en pensioenvermogen.
  • Binnen Ring P worden de pensioenregelingen uitgevoerd voor Pon Holdings B.V. en de meeste van haar Nederlandse werkmaatschappijen.
  • Binnen Ring K worden de pensioenregelingen uitgevoerd voor Koninklijke Gazelle N.V.
  • Binnen Ring G worden de pensioenregelingen uitgevoerd voor Geveke N.V. en de meeste van haar Nederlandse werkmaatschappijen.
  • Binnen Ring A wordt de Anw-hiaat pensioenregeling uitgevoerd voor alle Nederlandse werkmaatschappijen van Pon Holdings B.V.
Stichting Pensioenfonds Pon streeft naar een waardevast pensioen tegen zo laag mogelijke, maar wel stabiele, premie 
en uitvoeringskosten. Het pensioenvermogen wordt zorgvuldig beheerd en belegd om een hoog en stabiel lange termijn rendement te behalen. Zo kan er gezorgd worden voor een gepast inkomen wanneer u met pensioen gaat. Ook om te verzekeren dat er goed voor uw nabestaanden gezorgd wordt als u komt te overlijden.

De keuzes en werkwijze van Stichting Pensioenfonds Pon zijn erop gericht om het beste resultaat voor u te behalen.
Een goed pensioen voor later is en blijft het belangrijkste.

Hoe Stichting Pensioenfonds Pon de pensioenregelingen uitvoert, staat beschreven in het Pensioenreglement.Icons made by Smashicons from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY